Service


 

FURUNO DANMARK udfører service på FURUNO produkter og installationer over hele verden. Som FURUNO European Continental Service Centre har vi en serviceorganisation og lagerkapacitet der er enestående i vores branche.

Som ejer og bruger af et FURUNO produkt bør det være en selvfølge, at service og reservedele på intet tidspunkt giver anledning til ubehagelige overraskelser. Vi ser det som en af vores vigtigste opgaver, at du som kunde hos FURUNO DANMARK oplever den tryghed det giver, at arbejde sammen med en professionel partner med ekspertice og erfaring på sit område.

For at sikre den bedst mulige håndtering af din service- eller reservedelsforespørgsel, beder vi dig venligst læse nedenstående vejledning.

Fritidssejlere
FURUNO's produkter til lystbåde sælges gennem et net af specialiserede forhandlere. I Danmark kan du købe FURUNO maritim elektronik i alle større bådudstyrsforretninger. Hvis du har behov for service eller reservedele, skal du kontakte den forhandler, hvor du har købt dit FURUNO produkt. For at kunne betjene dig bedst muligt, bedes du have følgende klar: kvittering, typebetegnelse og serienummer.

Erhvervsfiskeri og småskibsfart

I alle større fiskerihavne i Danmark, Grønland, Island og på Færøerne finder du en autoriseret FURUNO forhandler. Vores store netværk af autoriserede FURUNO forhandlere arbejder tæt sammen med FURUNO DANMARKs afdelinger i Esbjerg og Skagen for at sikre vores mange kunder inden for fiskeriet og småskibsfarten en hurtig og kompetent betjening.

Kommerciel skibsfart
FURUNO DANMARK A/S og de nationale distributører arbejder tæt sammen med at servicere redere med alle serviceopgaver og reservedele hele døgnet. Venligst kontakt din nationale distributør, eller FURUNO DANMARK direkte hvis du er i Danmark.

Hvis du har brug for et radiosyn eller VDR undersøgelse, kan FURUNO DANMARK hjælpe med dette, og vi er certificeret.

Gå til vores RMA side i tilfælde af reparation af produkter 

 


Er du autoriseret partner eller forhandler hos FURUNO har du en række services at vælge imellem. Log in for at læse mere.


 

 

FURUNO DANMARK A/S er FURUNO's European Continental Service Center. Vi udfører og koordinerer service for handelsflåden overalt i verden.